Knep för fylligare läppar

pexels-photo-324655Många drömmer om fylligare läppar, vilket går att få utan ingrepp. Det gäller bara att veta hur man ska sminka sig. Med enkla knep kan du nu få de där fylliga läpparna som du bara vågat drömma om, men det gäller att ha koll på de rätta tricksen och sminket för att lyckas!

V har tidigare skrivit om fillers. Men med saker du har hemma och enkla sminktips kan du få fylligare läppar, utan läskiga nålar och andra ingrepp.

Skrubb och träning

Det kanske låter konstigt, men genom att skrubba läpparna med något, förslagsvis tandborsten eller med socker kan du få fylligare läppar. Detta för att själva skrubben stimulerar läpparna och ökar blodcirkulationen så att de både får upp färg och blir lite mer svullna. Läpparna blir rena och snygga och du får bort döda hudceller, tipsar Nyheter24 om i en artikel. Glöm inte att smörja läpparna efteråt – ett enkelt tilltag för en snygg look helt enkelt. Något annat du kan göra för at få läpparna plutigare och fylligare än tidigare är genom att träna läpparna. Men hur gör du då detta? Det finns flera olika träningsövingar för läpparna, och ett par av dom är att vissla, där ungefär fem minuter per dag räcker för att få till en fin form. En annan lite mer komplicerad övning för läpparna går ut på att du ska varva med att ha munnen stängd samtidigt som du ler stort och sedan putar ut med läpparna.

Sminktips för en plutigare form

Förutom detta kan du också sminka fram fylligare läppar. Ett trick för att få till detta är genom att använda sig av rött läppstift, något som många tror får läpparna att verka mindre än vad de är, vilket inte stämmer. En stark röd färg på läpparna gör att de faktiskt ser större ut. Om du dessutom använder en läppenna för att måla kontur utanför läpparna kan du fuska fram en ännu bättre effekt. Ett annat tricks för att få till drömläpparna är genom att fuska fram större läppar genom att applicera lite highlighter på läpparna när du målat dem. Känner du dig lite mer vågad kan du testa lipplumper. Det är en produkt för läppar som sticker lite mått i läpparna och får dem att svullna en aning – för bästa fyllighetseffekt.